Teknisk Support

Dersom du opplever noen problemer med din pizzaautomat / ovn så ta kontakt. Vi vil svare deg så raskt som mulig og senest innen 24 timer.

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg innen 24 timer for å finne en løsning på problemet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

the future is here

OVENBOX.

En innovativ teknologi som er driftssikker & miljøvennlig

OVENBOX er en moderne oppvarmingsløsning hvor det brukes induksjonsteknologi til å varme opp pizzaen. Det brukes ikke mikrobølgeteknologi.  Det er en nyskapende og pålitelig teknologi som gjør det mulighet til å levere pizzaene dine med en god smak på noen få minutter uten at noen berører produktet og innenfor HCCAP og Mattilsynets regelverk.

Produsenten av pizzaen pakker de i en lukket eske. Du serverer pizzaene til dine gjester i den samme esken! Det gjør at det ikke er krav til ventilasjon eller andre installasjoner som Mattilsynet vanligvis krever for tilberedning av mat. Pizzaene serveres raskt og hygienisk i en lukket eske. Det gjør at dine gjester kan ta med seg pizzaen og spise den der hvor de måtte ønske.

How does OVENBOX work?

1. The cooked and cold pizzas are put in Ovenbox boxes then placed in the cold room of the distributor.
2. The integrated computer manages the loading, the DLC, as well as the reheating of the pizzas.
3. When ordering one or more pizzas, these descend onto the belt which directs them to the ovens.
4. The box goes into the oven's induction tunnel to bring the pizza back to temperature.
5. The entire reheating process is carried out in a closed box in order to avoid any handling of the product and any risk related to hygiene (bacterial contamination, etc).
When the pizza is ready, the box is pushed out.The customer can immediately consume a hot pizza, with a crispy crust and a melting topping.